PDA

Braktis arkiven dhe shih kėtė faqe nė dizajn standard : Paramendone ..........

Fatonb
21.06.2003, 03:16:00
pra nje teme shume interesante
Lexone dhe kuptone

Pytje serioze pergjigje qesharake

pra rregullat e lojes jane keshtu

Kush pyet tjeteri pergjigjet . edhe e len nje pytje
e keshtu me radhe

psh

Shka bohet me ra shi tash ne Df /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Parashikuesi
21.06.2003, 03:22:00
He he,

unė nuk kam parashikuar kurrėfarė shiu nė forum pėr kėtė verė, por nėse bie, do ti lagen "xixat" Made_in Gjilanit, Lady MM do detyrohet tė shkojė nė Forumin e Kulturės me ēadėr qė tė mos i laget tema pėr TALLAVALLA.

Me ra shi nė Forum s'kish me qenė keq edhe pėr ATO, sepse kanė nevojė pėr nxitje pėrmes ujitjes sė vazhdueshme...

Para...

Ah, po harrova me pyet: E ēka ish ba me ra SARS-i nė DF?

Pėrsėri Parashikuesi

<font class=editedby>[ Ky Mesazh u ndryshua nga: Parashikuesi mė 2003-06-21 04:24 ]</font>

PRISHTINALIA
21.06.2003, 14:21:00
nuk kisha hi kurr ma ktu me shkrue /forum/images/smiles/icon_lol.gif

e qka ish ba mos me kan ju moderatort ktu hiq

CIA_FERIZAJ
21.06.2003, 15:56:00
ishem knaq valla krejt

po qka kishim ba mos mu pas kan ky df.. hiq a

ViVa
21.06.2003, 23:21:00
kishim ndejt en shpi e i kishim ndegju lajmet TU KOSOVES! /forum/images/smiles/icon_lol.gif

po mos bajne dert se dikur i kish ra ndermend najkujna me e qel nje FORUM! /forum/images/smiles/icon_wink.gif

e shka kishit bo ju me e pas rrymen: 12 ore me rryme e 12 ore me qiri??? /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif
a kishit kajt allahile ? hihihih....

sykaltroshja18

<font class=editedby>[ Ky Mesazh u ndryshua nga: sykaltroshja18 mė 2003-06-22 00:22 ]</font>

doktorresha
22.06.2003, 00:04:00
12 ore kishim ndejte ne df.. dhe 12 tjerat kishin luajte "oret romantike" me qiri..... /forum/images/smiles/icon_wink.gif

por cka kishit bo ju kur ju kish rroke vetetima rrebsisht??? /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Parashikuesi
22.06.2003, 03:42:00
Kishim shku te doktorresha 20

hehehe

E qka ish ba mos ta kishim gjet aty?

ViVa
22.06.2003, 11:18:00
ishim kthy apet en shpi!!! /forum/images/smiles/icon_lol.gif tu kajt!

ku ishit shku masi doktorresha nuk eshte ne shtepi???

22.06.2003, 11:24:00
Mos me pas qene doktorresha_20, isha shku tek sykaltroshja18...

A nuk eshte kjo teme e njejt me ate Pergjigju dhe pyet aa??? apo jam qu jerem une e nuk po marr vesh asgje

Faton tema mbyllet, se e njejta ekziston /forum/images/smiles/icon_wink.gif

ViVa
22.06.2003, 11:48:00
jo jo te une jo se e kam baben en shpi!!! /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

nuk eshte e njejta teme se kjo eshte ne kendin e humorit! /forum/images/smiles/icon_wink.gif

shka bojm nese mbyllet kjo teme???

toni107
22.06.2003, 12:35:00
po nese mbyllet kjo tem ateher mundeni me i ra fyllit apo kitares!! /forum/images/smiles/icon_smile.gif

po qka bahet me jau lyp une qetyre qikave qetu ??

numrin de qy mos mendoni ju diqka tjeter!! /forum/images/smiles/icon_smile.gif

ViVa
22.06.2003, 13:12:00
nuk ta kishim jap! /forum/images/smiles/icon_razz.gif

numrin de qyyyyy!

pse djemt shiptar i dojne me shume vajzat te huaja se te vetat? (pytje serioze)!

sykaltroshja18;-)

toni107
22.06.2003, 14:03:00
sepse keto tanat nuk po na japin /forum/images/smiles/icon_razz.gif
...
..
.
qfar jete deshiron ta jetoni?i pasur ,i varfer,normale(pershkruani ne pika te shkurta)

toni

22.06.2003, 19:51:00
Kisha pas deshire me qene shume i pasur e me pas shanca me fol me qete sykaltroshen_18 nihere se po ja rreh vetes nalt shume /forum/images/smiles/icon_razz.gif /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

Ēka beni me ju prish PC-ja?? A ju kish marr malli per DForum hiq?

<font class=editedby>[ Ky Mesazh u ndryshua nga: Dili_Dreqii mė 2003-06-22 20:52 ]</font>

doktorresha
22.06.2003, 20:05:00
i kemi internetcafejat ngat nuk merzitem /forum/images/smiles/icon_lol.gif

kan e ka kape zhegi sot per se tepri???

ViVa
22.06.2003, 21:26:00
oh dili_dreqqqq une hiq vetes nuk ja maj nalt ndaq me dit!!!! /forum/images/smiles/icon_wink.gif

zhegi...hmmmmm po valla se i kam pa sot do djem me kthiza te shplune! /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif hihi

shka e keni en plan me bo neser??

sykaltroshja18

Dardi
23.06.2003, 01:08:00
...neser kam me kcy preju katit 3-te....me thy komen e me shku ne spital de Doktorrica_20...me ma shnosh /forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif

....ku i kaloni keto dite te nxehta vere...?

<font class=editedby>[ Ky Mesazh u ndryshua nga: Dardaleci mė 2003-06-23 02:09 ]</font>

Djellza_B
23.06.2003, 12:14:00
Keta ditė te nxehta me plotė shii po i kalojm para PC /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

Pse tu ka bere merak kjo Dokotorresha ty allahile ??

doktorresha
23.06.2003, 15:50:00
djellza, dardaleci ka pa enderr se mos po i dalin doktorreshat me fustana te bardhe miniqa dhe gkjoksin silikon me nje top te ngushte qe del si bombe dhe qe kan ato kapuqat e bardha me nje kryq te kuq te ndume ne koke /forum/images/smiles/icon_lol.gif dhe tash mendon se edhe une ashtu... hihihi

sykaltroshe, a kish naj far kerthize te mire qaj, qe ia pave at dite??? /forum/images/smiles/icon_razz.gif

23.06.2003, 16:46:00
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>
Fatonb shkruajti me 2003-06-21 04:16 :

pra nje teme shume interesante
Lexone dhe kuptone

Pytje serioze pergjigje qesharake

pra rregullat e lojes jane keshtu

Kush pyet tjeteri pergjigjet . edhe e len nje pytje
e keshtu me radhe

psh

Shka bohet me ra shi tash ne Df /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE>

HAHAHA paramendone me hjek Fatonin si moderator ma kurr s`ish hi ne DF /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

apo paramendone me mbyll krejt DF-in /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Fatonb
23.06.2003, 17:14:00
Pasni harru

Pytja fillon me paramendone ?

paramendone me ardh ismet peja me kendu ktu ..shka ishte bo

/forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif Dardi

PRISHTINALIA
23.06.2003, 18:10:00
ish qkri Durdaleci krejt

paramendone ju kur te flen Doktorresha e mi shkue une mi hi ner jorgan si gjarpen kadale e kur ti kish dal gjumi qa kish ba Doktorresha

ViVa
23.06.2003, 21:51:00
doktorreshen e kish rrshu zemra! /forum/images/smiles/icon_lol.gif

ismet peja me pas ardh ketu me kendu e kish kall krejt e hajt! hihi

doktorric vallahi e kish pas kthizeeeeennnnnnn qaj djali qe e pash per marak... vetem e kish pas me lesh! hop hop! /forum/images/smiles/icon_wink.gif

paramendone me ja nis te gjithe djemt ketu me na tregu kthizat shka ish bo?? /forum/images/smiles/icon_razz.gif

doktorresha
24.06.2003, 06:04:00
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>
PRISHTINALIA shkruajti me 2003-06-23 19:10 :
ish qkri Durdaleci krejt

paramendone ju kur te flen Doktorresha e mi shkue une mi hi ner jorgan si gjarpen kadale e kur ti kish dal gjumi qa kish ba Doktorresha
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE>

ta kisha kape qafen si te gjarprit se ju kapet dhe frymen ta kisha ndale!! para qe mu kish ndale mua!! /forum/images/smiles/icon_razz.gif edhe ti me nuk kihse guxu me hy nder jorgan /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

sykaltroshe, cka ish bo me naj shplu krejt mashkujt ketu kethizat e vehta ????

ohh ishim kalle krejt.. sidomos ata me 6 paketa ne bark /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

paramendone cka ish bo kur kishi ardhe te une kishe mu shendoshe dhe une ju kisha dhene toxikon (gift) xeher????? /forum/images/smiles/icon_lol.gif

ViVa
24.06.2003, 21:52:00
i kishe mbyt krejt vallahi ! /forum/images/smiles/icon_lol.gif

paramndoni me u marr vesh qe ju ka mbyt doktorresha shka ish bo? Paaaaaapappaap /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

PRISHTINALIA
25.06.2003, 12:48:00
doktorresha_20 shkruajti me 2003-06-24 07:04 :
PRISHTINALIA shkruajti me 2003-06-23 19:10 :
ish qkri Durdaleci krejt

ta kisha kape qafen si te gjarprit se ju kapet dhe frymen ta kisha ndale!! para qe mu kish ndale mua!! /forum/images/smiles/icon_razz.gif edhe ti me nuk kihse guxu me hy nder jorgan /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

sykaltroshe, cka ish bo me naj shplu krejt mashkujt ketu kethizat e vehta ????

ohh ishim kalle krejt.. sidomos ata me 6 paketa ne bark /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

paramendone cka ish bo kur kishi ardhe te une kishe mu shendoshe dhe une ju kisha dhene toxikon (gift) xeher????? /forum/images/smiles/icon_lol.gif

po valla Dukturresh isha qkri pi lezeti kur t`ma kishe kap qafen sikur gjarpnit /forum/images/smiles/icon_lol.gif
valla me jav qit une kthizen e me shplu barkun krejt vija vija osht aj tash edhe naj dit veq kafen muj me qit n`bark edhe me rrin sikur n`tavolin /forum/images/smiles/icon_lol.gif

me u pas marr vesh se na ka myt neve Dukturresha isha qu pi vorrit edhe ty mas pari te kisha marr me veti e tani edhe Dukturreshen se ish merzit ktu vetun me nejt pa neve /forum/images/smiles/icon_lol.gif

paramendone ju qa ish ba me ma pague mue sivjet Sykaltroshja pushimin e me shkue n`deti dikun na dyt e mu knaq krejt mu qkri pi lezeti /forum/images/smiles/icon_lol.gif

ViVa
25.06.2003, 12:52:00
nese e bon veten prishtinali ndoshta sivjet e ki te shkrune me shku en deti!! /forum/images/smiles/icon_wink.gif

paramendone me shku une me pishtinaline en dete e ky me e shplu kthizen shka bohet!! uhuuuu

sykaltroshja18

SMOOTH
25.06.2003, 12:56:00
Vin ata te postes edhe e marin meveti Prishtinalin /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Paramendoni cka i bajn Prishtinalis te Posta /forum/images/smiles/icon_lol.gif

PRISHTINALIA
25.06.2003, 13:05:00
sykaltroshja18 shkruajti me 2003-06-25 13:52 :
nese e bon veten prishtinali ndoshta sivjet e ki te shkrune me shku en deti!! /forum/images/smiles/icon_wink.gif

paramendone me shku une me pishtinaline en dete e ky me e shplu kthizen shka bohet!! uhuuuu

sykaltroshja18

ishin tranu qikat kur t`ma kishin pa kthizen kersh um kishin ba po masi te kam ty aty nuk isha tut se e di qe i kishe sakatu boksa ato qikat tjera.

edhe pe paramendoj se ishim knaq valla edhe krejt ata te tjeret prej inatit ishin mundue me u ba kishe edhe ata po knaqen /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Smooth jo bre ata te postes i kam krejt ner komand teme

veq paramendoni kur te vjen Smooth ne kosove per puishime edhe me ardh ne PR e ta kisha que te posta qa ish ba me Smoothin veq Biki kish mujt me dhan pergjegje reale se qa ish ba me to

Kaltrina_pz
17.09.2003, 16:39:00
kur tish dal SMOTH-i prej poste flokt lam edhe syt krejt dredht kish ec krejt i kalament agagagaga

qka ish ba mos me pas pranu SMOTH-in as ne post ?

PRISHTINALIA
18.09.2003, 23:41:00
Kaltrina na ke hup krejt bre qik

Kaltrina valla pergjegje te mir k edhan per Smooth se qka ish ba me to me pas que une te posta

e mos me pranu Smoothin te posta ateher s`na kish met tjeter veq me e hup ne schrotplatz /forum/images/smiles/icon_lol.gif

edhe paramendone kur te kishum hup Smooth ne schrotplatz e kur te ish shkue Dardaleci me lyp atje naj pjes per veti paramendoni se qka kish mujt me marr Dardaleci pi Smoothit qfar pjese /forum/images/smiles/icon_lol.gif

LOQKI
19.09.2003, 06:28:00
Hhahahaaa

A e dini qka kesh duke paramendue Buqen cullak krejt tye /forum/images/smiles/icon_razz.gif /forum/images/smiles/icon_razz.gif /forum/images/smiles/icon_razz.gif /forum/images/smiles/icon_razz.gif

Mos vet tani. qka i kash ba ky Harami qe foli ma heret. /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif