futboll

Turne futbollistik i të rinjve kosovarë në Gjermani

Të rinjë gjermanë dhe kosovarë fotografohen së bashku pas ndeshjes

36 djelmosha kosovarë, talentë të rinj të futbollit, mes moshës 14 dhe 16 vjeç, kishin ardhur të shtunën (06.10.) të përballeshin me bashkëmoshatarët e tyre të SSV Bornheim.

E shtunë 6 Tetor në Bornheim, lagjja Brenig. Fusha e futbollit të SSV Bornheim, por edhe vetë qyteti i bukur mes Kölnit dhe Bonit me rreth 49 mijë banorë, kishte në këtë ditë mysafirë të veçantë. 30 djelmosha kosovarë, talente të reja në futboll, mes moshës 14 dhe 16 vjeç, të ndarë në dy ekipe U 14 dhe U 15, kishin ardhur të përballeshin me bashkëmoshatarët e tyre të SSV Bornheim, B2 dhe B1. Në pushimin e shkurtër pas ndeshjes së parë organizatori i këtij turni, zotin Dieter Paffrath nga Qendra për Këshillim, Ndërmjetësim dhe përkujdesje të lojtarëve „HPSC Deutschland“, na rrëfen.

Subscribe to RSS - futboll

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_accesslog': INSERT INTO {accesslog} (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => futboll [:db_insert_placeholder_1] => taxonomy/term/99 [:db_insert_placeholder_2] => [:db_insert_placeholder_3] => 34.239.172.52 [:db_insert_placeholder_4] => 0 [:db_insert_placeholder_5] => ClaP1EXa3dYZExxa4qus1EEHiT7sloPscZlz8qVve_g [:db_insert_placeholder_6] => 171 [:db_insert_placeholder_7] => 1585897187 ) in statistics_exit() (line 93 of /homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/statistics/statistics.module).

Additional

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => php [:db_insert_placeholder_2] => %type: !message in %function (line %line of %file). [:db_insert_placeholder_3] => a:6:{s:5:"%type";s:12:"PDOException";s:8:"!message";s:901:"SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_accesslog': INSERT INTO {accesslog} (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => futboll [:db_insert_placeholder_1] => taxonomy/term/99 [:db_insert_placeholder_2] => [:db_insert_placeholder_3] => 34.239.172.52 [:db_insert_placeholder_4] => 0 [:db_insert_placeholder_5] => ClaP1EXa3dYZExxa4qus1EEHiT7sloPscZlz8qVve_g [:db_insert_placeholder_6] => 171 [:db_insert_placeholder_7] => 1585897187 ) ";s:9:"%function";s:17:"statistics_exit()";s:5:"%file";s:78:"/homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/statistics/statistics.module";s:5:"%line";i:93;s:14:"severity_level";i:3;} [:db_insert_placeholder_4] => 3 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://kosova.de/?q=taxonomy/term/99 [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 34.239.172.52 [:db_insert_placeholder_9] => 1585897187 ) in dblog_watchdog() (line 160 of /homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/dblog/dblog.module).