Miss Diaspora

Spektakli ,, Miss Diaspora Germany 2012'' rikthehet serisht

Evenimenti më i madh në diasporë që po vjen , është “Miss Diaspora 2012 dhe mbahet në Gjermani” me 23 qershor. Nje organizatë e tillë njeh mirë rrugën e modës dhe sfilatave, ndërsa tregon se ka gjetur bashkëpunëtorët me të mirë të mundshëm, që me datën 23 Qershor të gjithë të përcjellin një spektakël të madh. Për më tej idea i lindi organizatores kryesore Malbora Gurra sepse këtë vitë Shqipëria feston 100 Vjetorin e Pavarësisë, dhe njëkohësisht ka vite që Kosova tashmë është vend i lirë, kështu që ka ardhur koha t’i kushtojmë paksa vëmendje të bukurës dhe pjesës së bukur të jetës.

Subscribe to RSS - Miss Diaspora