box

Box: Krasniqi vs. Sahin

Supertalenti shqiptarë Haxhi (Robin) Krasniqi do të lufton me 25 Gusht 2012 për titullin Internacional të WBO-së kundër turkut të pamposhtur Serdar Sahin. Krasniqi dhe Sahin do të luftojnë për titullin vakant "WBO International" në kategorinë gjysmë të rëndë.

Tags:

Krasniqi vs. Cleverly me 28 Prill në Londër

Organizata botërorë e boksit WBO i ka dhënë lejen boksierit shqiptarë Haxhi Krasniqi për të sfiduar kampionin WBO të botës Nathan Cleverly me 28 Prill 2012 në Londër. Promotorët e Cleverly dhe Krasniqit kishin nënshkruar marveshje për këtë duel me 20 Mars, por fillimisht WBO-ja ishte kundër këti duelit.

BOKS: Fatjon Murati do të lufton për titullin WBO të Europës të cilin e ka dorzuar miku i tij Haxhi Krasniqi

Është e pabesuar, por e vërtetë! Para pak ditësh u bë e njohur se Haxhi Krasniqi e kishte dorëzuar titullin Evropian për detyra më të mëdha, tani flitet se Krasniqi do të lufton për titullin WBO Inter-Continental ose për titullin WBO Botërorë, ndërsa çfar do të ndodh me titullin e tij të Europës? Mu për atë titull do të lufton miku i Haxhiut, Fatjon Murati, titulli i Evropës mund të qendron akoma në vatrat shqiptare.

Tags:

Francesco Pianeta: Një boksier italian me paraardhës shqiptarë!

Francesco Pianeta

Boksieri i peshave të rënda nga Italia Francesco Pianeta i cili jeton dhe vepron në Gjermani shpalos për AlbanianBoxing.com biografinë e tij! Ai është ndoshta njëri ndër boksierët më të qëndrueshëm në botë. Pianeta në ring akoma është i pamposhtur, por ai ia ka ndal mbanë edhe një sëmundje të vështirë, me të cilën nuk janë konfrontuar shumë boksier deri tani.

Tags:

Subscribe to RSS - box

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_accesslog': INSERT INTO {accesslog} (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => box [:db_insert_placeholder_1] => taxonomy/term/15 [:db_insert_placeholder_2] => [:db_insert_placeholder_3] => 35.172.100.232 [:db_insert_placeholder_4] => 0 [:db_insert_placeholder_5] => cDc2zmjzLPbTDOjsMtqSC6xDrrknpVopw7SJulauTFg [:db_insert_placeholder_6] => 124 [:db_insert_placeholder_7] => 1569183467 ) in statistics_exit() (line 93 of /homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/statistics/statistics.module).

Additional

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => php [:db_insert_placeholder_2] => %type: !message in %function (line %line of %file). [:db_insert_placeholder_3] => a:6:{s:5:"%type";s:12:"PDOException";s:8:"!message";s:898:"SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_accesslog': INSERT INTO {accesslog} (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => box [:db_insert_placeholder_1] => taxonomy/term/15 [:db_insert_placeholder_2] => [:db_insert_placeholder_3] => 35.172.100.232 [:db_insert_placeholder_4] => 0 [:db_insert_placeholder_5] => cDc2zmjzLPbTDOjsMtqSC6xDrrknpVopw7SJulauTFg [:db_insert_placeholder_6] => 124 [:db_insert_placeholder_7] => 1569183467 ) ";s:9:"%function";s:17:"statistics_exit()";s:5:"%file";s:78:"/homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/statistics/statistics.module";s:5:"%line";i:93;s:14:"severity_level";i:3;} [:db_insert_placeholder_4] => 3 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://kosova.de/?q=taxonomy/term/15 [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 35.172.100.232 [:db_insert_placeholder_9] => 1569183467 ) in dblog_watchdog() (line 160 of /homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/dblog/dblog.module).