Ranking Turizmit Shqiptar

Ranking Turizmit Shqiptar

Në rast se jeni të (pa)knaqur me akomodim gjatë pushimeve tuaja në plazhet shqiptare, por edhe më tej, këtë mund ta reflektoni menjëherë në platformen e re (aktualisht në Beta-Version) duke klikuar në këtë link: http://adria.kosova.de

- Hotelet aktuale në këtë sistem janë fiktive, për të demostruar mundësin e vleresimit tuaj me yje. Objektet do të largohen posa të pasurohet platforma me hotele autentike.
- Platforma mundëson regjistrimin e një accountit të ri dhe përmes tij futjen e hoteleve të reja për vlersime.
- Qëllimi i këtij sistemi është transparenca e kualitetit të shërbimeve turistike në trevat shqiptare.
- Platforma është programim vetiak i firmës AlbamatriX në bazën PHP/MySQL. Resonanca dhe udhëzimet për optimim të sistemit janë të mirëseardhura!

Kosovarische Firma an der Londoner Börse

Die kosovarische Firma „Fox Marble“ wird als erstes Unternehmer aus der Region an der Londoner Börse gelistet.

Dies wird als großer Erfolg für den Marmorproduzenten aus West-Kosovo sowie für das Land selbst gesehen. Führende englische Zeitungen haben über die Börsennotierung berichtet und somit für ein besseres Image des Landes beigetragen.

RITA ORA SCHREIBT GESCHICHTE

"Hot Right Now", "R.I.P." und "How We Do (Party)" - Shootingstar Rita Ora hat mit ihren ersten drei Singles überhaupt das geschafft, was noch keine Künstlerin vor ihr in den UK-Charts jemals zustande gebracht hat. Drei Nr. Eins-Hits in Folge ist die stolze Bilanz der 21-jährigen Newcomerin.

GJERMANIA - Sekreti i suksesit

GJERMANIA - Sekreti i suksesit

Imagjinoni një vend, banorët e të cilit punojnë më pak orë se shumë të tjerë, forca punëtore e të cilit nuk është veçanërisht produktive dhe fëmijët e të cilit shpenzojnë më pak kohë në shkolla se shumica e fqinjëve të tij. Vështirë se kjo mund të jetë një recetë për sukses ekonomik, do të mendonit.

Kosovo: Fünf Interessenten um Telekombetreiber PTK

Ausschreibung soll Ende August bzw. Anfang September erfolgen
Fünf Unternehmen bzw. Konsortien sind nach einem Vorqualifizierungstender im Rennen um den kosovarischen Telekombetreiber PTK. Die Ausschreibung, auf Basis welcher bindende Offerte bis Mitte November zugestellt werden sollen, soll Ende August oder Anfang September erfolgen, berichtete am heutigen Montag die serbische staatliche Presseagentur Tanjug. Zum Verkauf steht ein 75-prozentiger PTK-Anteil.

Box: Krasniqi vs. Sahin

Supertalenti shqiptarë Haxhi (Robin) Krasniqi do të lufton me 25 Gusht 2012 për titullin Internacional të WBO-së kundër turkut të pamposhtur Serdar Sahin. Krasniqi dhe Sahin do të luftojnë për titullin vakant "WBO International" në kategorinë gjysmë të rëndë.

Tags:

Diploma me vagona - dije margjinale!

Sir Francis Bacon pat thanë „Dija asht fuqi“. Kjo fjali e shkurtë asht udhrrefyese e mirë për shtetin tonë të ri. Tue pas parasysh se jemi n‘gojë t‘ukut, duhet me pas fuqi me e u matë me kojshi. A po e ndjekim kët udhë si e predikon Bacon?

Dija asht edhe baza e nji shoqnije të përparune. Ksaj vere isha prap në Kosovë e Shqipni për vizitë të dashtunve e trollit tonë t‘bekuen. Na që rrnojmë jasht atdheut, prej mallit e qefit t‘shfrenuem me e pa Kosoven si shtet t‘perparuem, kemi edhe shumë sy kritik për dukurit negative. Duke i lan anash ma t‘pa-randsishmet, ra n‘sy, se shkollimi n‘Kosovë asht drejtu edhe po vazhdon udhen e gabune. Kjo u kurorëzu kto ditë edhe me zgjedhjen e Rektorit të Universitetit të Prishtinës Ibrahim Gashi (s‘kam lexu merita shkencore nga ky).

Einladung: Energiemarkt Südosteuropa 2012

Der Energiesektor ist für Südosteuropa der Schlüssel zu regionalem Wirtschaftswachstum, steigendem Wohlstand und zugleich Türöffner zur Europäischen Union, da sich durch die natürlichen Ressourcen in Südosteuropa vielfältige Investitionsmöglichkeiten bieten. Zudem hat Südosteuropa sich mit Gründung der Energiegemeinschaft zur Übernahme der Europäischen Energie-Richtlinien verpflichtet, was die Marktteilnehmer vor große Herausforderungen stellt.

Ausschreibung für die Telekom Privatisierung

Die Ausschreibung für die Privatisierung der Telekom Kosovo wurde am 25 Juni bekanntgegeben. Die Kriterien für die Vorqualifizierung wurden von dem Regierungsausschuss bereits am 22 Juni gesetzt.

Kelag investiert 60 Millionen Euro im Kosovo

Kelag investiert 60 Millionen Euro im Kosovo

Der Kärntner Energieversorger Kelag investiert bis 2015 rund 60 Mio. Euro in den Bau von Kraftwerken im Kosovo. Ein Kraftwerk wird bereits betrieben, der Bau von zwei Laufkraftwerken und einem Speicherkraftwerk ist in Planung. Am Dienstag fand der Spatenstich für eines der Kraftwerke unweit des Klosters Decan statt, teilte der Kärntner Landespressedienst mit.

Seiten

Subscribe to Kosova Info Server RSS

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_accesslog': INSERT INTO {accesslog} (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => [:db_insert_placeholder_1] => node [:db_insert_placeholder_2] => [:db_insert_placeholder_3] => 34.239.172.52 [:db_insert_placeholder_4] => 0 [:db_insert_placeholder_5] => cxglorjCfjXNZzxzQwMA9MsPgzSBgtsRzj_aExMiELM [:db_insert_placeholder_6] => 138 [:db_insert_placeholder_7] => 1585899383 ) in statistics_exit() (line 93 of /homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/statistics/statistics.module).

Additional

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => php [:db_insert_placeholder_2] => %type: !message in %function (line %line of %file). [:db_insert_placeholder_3] => a:6:{s:5:"%type";s:12:"PDOException";s:8:"!message";s:882:"SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'dbo472501594'@'infongp-uk34.clienthosting.eu' for table 'drupal700_accesslog': INSERT INTO {accesslog} (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => [:db_insert_placeholder_1] => node [:db_insert_placeholder_2] => [:db_insert_placeholder_3] => 34.239.172.52 [:db_insert_placeholder_4] => 0 [:db_insert_placeholder_5] => cxglorjCfjXNZzxzQwMA9MsPgzSBgtsRzj_aExMiELM [:db_insert_placeholder_6] => 138 [:db_insert_placeholder_7] => 1585899383 ) ";s:9:"%function";s:17:"statistics_exit()";s:5:"%file";s:78:"/homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/statistics/statistics.module";s:5:"%line";i:93;s:14:"severity_level";i:3;} [:db_insert_placeholder_4] => 3 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://kosova.de/?q=node&page=1 [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 34.239.172.52 [:db_insert_placeholder_9] => 1585899384 ) in dblog_watchdog() (line 160 of /homepages/23/d468029689/htdocs/kosova.de/modules/dblog/dblog.module).