Deutsche Welle

Subscribe to Deutsche Welle Feed Deutsche Welle
Albanian Homepage
Aktualisiert: vor 1 Stunde 31 Minuten

Shqipëria dhe Kosova-drejt unifikimit të tregjeve, doganave e selive diplomatike

Do, 28/09/2017 - 09:05
Fokusi i dy qeverive do të jetë fitimi i kohës së humbur. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ishte në Tiranë për vizitën e tij të parë zyrtare jashtë Kosovës.
Kategorien: Deutsch Welle

Schäuble kryetar i ri i parlamentit gjerman

Do, 28/09/2017 - 08:55
Wolfgang Schäuble para një detyre të re pas hyrjes së partisë populsite AfD në Bundestag.
Kategorien: Deutsch Welle

Motoja e Tetorit gjerman 2017: 30 vjet marrëdhënie diplomatike Gjermani - Shqipëri

Mi, 27/09/2017 - 19:03
Tradita e Tetorit Gjerman, si njihen javët e kulturës gjermane, vijon sivjet me edicionin e saj të 11-të.
Kategorien: Deutsch Welle

Motoja e Tetorit gjerman 2017: 30 vjet marrdhënie diplomatike Gjermani - Shqipëri

Mi, 27/09/2017 - 19:03
Tradita e Tetorit Gjerman, si njihen javët e kulturës gjermane, vijon sivjet me edicionin e saj të 11-të.
Kategorien: Deutsch Welle

Katalonja një "Brexit" spanjoll?

Mi, 27/09/2017 - 08:20
Më 1 tetor rajoni i Katalonjës voton në referendum për shkëputjen nga Spanja. Rezistenca kundër pavarësisë së rajonit vjen jo vetëm nga qeveria qendrore në Madrid, por edhe nga vetë katalonjasit dhe pushteti lokal.
Kategorien: Deutsch Welle

Forcimi i populistëve në Gjermani

Mi, 27/09/2017 - 08:12
Përse zgjedhësit i kthyen krahët pikërisht në bastionet tradicionale partive të mëdha popullore në Gjermani dhe votuan për populistët e djathtë të partisë AfD?
Kategorien: Deutsch Welle

Seiten