Deutsche Welle

Subscribe to Deutsche Welle Feed Deutsche Welle
Albanian Homepage
Aktualisiert: vor 1 Stunde 43 Minuten

Koment: Paqetësi para shtrëngatës në Rumani?

Mo, 27/11/2017 - 17:48
Rreth 50.000 rumunë protestuan të dielën në të gjithë vendin kundër reformës së planifikuar të drejtësisë të qeverisë. Vetëm një shoqëri civile e fortë mund ta shpëtojë pavarësinë e drejtësisë, mendon Robert Schwarz.
Kategorien: Deutsch Welle

Greqi: Policia zbulon tonë me vaj luledielli, të shitur si vaj ulliri

Mo, 27/11/2017 - 13:51
Policia në Greqi ka arrestuar shtatë vetë që kanë ngjyer me të gjelbër tonë të tëra vaj luledielli dhe e kanë shitur si vaj ulliri.
Kategorien: Deutsch Welle

Vetëvendosja fituese e zgjedhjeve lokale në Prishtinë dhe Prizren

Mo, 27/11/2017 - 13:32
Pas numërimit të votave me kusht, Lëvizja Vetëvendosje do të udhëheqë edhe për katër vjet në Prishtinë dhe Prizren. LDK-ja në Prishtinë dhe PDK-ja në Prizren, këmbëngulin për rinumërim.
Kategorien: Deutsch Welle

Gjermani: CDU do koalicion me socialdemokratët

Mo, 27/11/2017 - 10:08
Kryesia e partisë konservatore, CDU pas dështimit të koalicionit me liberalët e Të Gjelbrit kërkon njëzëri bisedime me socialdemokratët për të krijuar koalicionin e madh.
Kategorien: Deutsch Welle

Gjurmët e terrorizmit në Sinai

Mo, 27/11/2017 - 07:53
Sulmi ndaj besimtarëve dhe dhuna brutale në Egjipt kanë rrënjë të thella. Dhuna ka më shumë segmente se vetë dimensioni social dhe fetar.
Kategorien: Deutsch Welle

Inzko: Nuk do të lejojmë secesionin e Republikës Srpska

Mo, 27/11/2017 - 07:48
Intervistë ekskluzive me Valentin Inzko, përfaqësues i lartë i bashkësisë ndërkombëtare në Bosnje-Hercegovinë. Në bisedë me DW ai flet edhe për mundësinë e shkarkimit të Dodikut.
Kategorien: Deutsch Welle

Seiten